dijous, 27 de desembre del 2007

Nova etapa

Amb 600g de carn al nostre estòmac i una mica de syrah, la idea ara és llogar aquesta tarda un cotxe i fer la mítica RN40 que travessa la patagònia en 10 dies i escalar-la en gel. L'aventura Ackon-Cahuak ha acabat, no tant bé com voldriem, però per ser la primera expe nostre, sense suport aliè (a part de mules i el que podiem espiar de guies), pringant com cabrons, arribar a 6500 i 6600m no està gens malament.
D'anar amb guies a anar sol hi ha un pas enorme, i de la seguretat absoluta de fer cim (o gairebé absoluta) d'una empressa que cada any posa X pavus al cim, a provar-ho tinguent uns pocs cims d'Alps, Pirineus i Atles, tinguent que lluitar per allò més bàsic... la cosa canvia i molt.
Vam pringar mazo i la veritat és que a Mendoza molts flipen per com feiem les coses. Encara avui xerravem amb expes que marxaven i ens demanaven consells, ajudant a l'empressa a vendre més material del que tocava a la seva botiga.
Demà, si tot va bé marxem cap al sud, molt al sud de l'hemisferi amb el mateix nom. Ara el blog ja perd la seva funció dons l'aconcagua ja ha acabat, però bé, potser seguin actualitzant amb el que ens passa durant el nou projecte. Ara per ara em de trobar un cotxe.
PATAGONIA!!!!!